• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Sähkökaapeli lasketaan Kaastlassa

04.05.2017 23:42
04.06.2017 23:42

Muistutukset 2.6.17. mennessä.

 

Sähkökaapelin asennus mereen välille Maakari-Mäkilä, Mäkilä-Kaastla ja Maakari-Markeluoto

 

Vesilain mukainen lupahakemus

 

Hakija

Caruna Oy

 

Asia

Sähkökaapelin asennus mereen välille Maakari-Mäkilä, Mäkilä-Kaastla ja Maakari-Markeluoto, Naantali

 

Hakemuksen pääasiallinen sisältö
Caruna Oy hakee lupaa asentaa 20 kV sähkökaapeleita mereen välille Maakari–Mäkilä ja Mäkilä–Kaastla sekä 400 V sähkökaapelin välille Maakari–Markeluoto Naantalin kaupungissa. Hankkeella parannetaan alueen sähköntoimitusvarmuutta ja hanke liittyy isompaan alueella tehtävään sähköverkon maakaapelointiprojektiin, jossa pyritään turvaamaan häiriötön sähköntoimitus asiakkaille. Omalla painollaan pohjassa pysyvät kaapelit lasketaan merenpohjaan lautalta. Alle kahden metrin syvyisessä vedessä olevilla osuuksilla kaapeli kaivetaan ja peitetään merenpohjaan. Maakarin rannassa upotusta on noin 60 m matkalla, Markeluodon rannassa noin 80m, Mäkilän rannassa noin 90 m jaa Kaastlan rannassa noin 90 m. Kaapelin asennuksessa varotaan paikallisen vesiosuukunnan putkia. Muutaman päivän
kestävästä hankkeen toteuttamisesta aiheutuu vähäistä ja lyhytkestoista veden samentumista, mutta hakijan arvion mukaan haitta ei ole oleellinen vesialueelle tai sen käytölle. Työ on suunniteltu toteuttavaksi kesällä 2017.


Kuulutuksen ja hakemusasiakirjojen nähtävänäpito
Tämä kuulutus pidetään nähtävänä 3.5. – 2.6.2017 Naantalin kaupungin ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston ilmoitustauluilla. Kuulutus ja julkiset asiakirjat ovat lisäksi luettavissa osoitteessa www.avi.fi/lupa-tietopalvelu.

 

Hakemusasiakirjat ovat kuulutusaikana yleisesti nähtävillä Naantalin kaupungin
palvelupisteessä, osoite: Käsityöläiskatu 2.

 

Muistutusten ja mielipiteiden tekeminen
Muistutuksia hakemuksen johdosta voivat tehdä ne, joiden oikeutta tai etua asia saattaa koskea (asianosainen). Viranomaisilta, joita asia koskee, pyydetään lausunto. Muilla kuin asianosaisilla on tilaisuus ilmaista mielipiteensä hakemuksen johdosta.

 

Kirjalliset muistutukset ja mielipiteet voidaan esittää vapaamuotoisesti.

 

Ohjeet muistutusten tekemiseen
Muistutuksista tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
- muistuttajan nimi, postiosoite, mahdollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero
- yllä mainittu hakijan ja asian nimi sekä diaarinumero ESAVI/4291/2017
- muistuttajan kiinteistön nimi ja kiinteistötunnus
- yksilöidyt vaatimukset sekä niiden perusteet
- muistuttajan tai asiamiehen allekirjoitus, ellei muistutusta toimiteta sähköisesti
- mahdollisen asiamiehen valtakirja tai muu luotettava selvitys asiamiehen
toimivallasta.

 

Muistutukset ja mielipiteet on toimitettava viimeistään 2.6.2017 ensisijaisesti sähköistä muistutuslomaketta käyttäen www.avi.fi/muistutus, postitse (Etelä-Suomen aluehallintovirasto, PL 150, 13101 Hämeenlinna) tai sähköisesti (ymparistoluvat [dot] etela [at] avi [dot] fi).

 

Tiedoksianto kiinteistön osaomistajalle
Kiinteistön osaomistajaa pyydetään toimittamaan tämä tiedoksianto myös kiinteistön mahdollisille muille haltijoille.

 

Tiedoksianto järjestäytymättömien osakaskuntien osakkaille
Hakemuksessa tarkoitetulla hankkeella saattaa olla vaikutuksia myös seuraavilla yhteisillä maa- tai vesialueilla:
529-545-876-1 Yhteinen vesialue, 529-503-876-1 Vesialue, 529-504-876-1 Vesialue

 

Lisätietoja antavat
Ympäristöylitarkastaja Ilona Joensuu, puh. 0295 016 358
Ympäristöneuvos Kristiina Toivila, puh. 0295 016 436
sähköposti: etunimi [dot] sukunimi [at] avi [dot] fi

Tapahtuma-aika: 
toukokuu 2017