• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/rymattyl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Meriteatteri tuo uuden tarinan merestä Röölään

05.05.2017
24.07.2017

Kiitetty teatteri esiintyy heinäkuussa Dikselissä.

MAAILMAN MERI – vesi on maailman muisti Merivesi nousee nousemistaan.

Tänä vuonna ei satanut lainkaan. Kerrotaanko tarinoita odottaessa, lauletaanko laulu? Haluatko tanssia kanssani?

Rakastettu Meriteatteri palaa Röölän satamaan riemukkaanhaikeilla tarinoillaan, jotka ulottuvat tällä kertaa Rymättylästä aina Intian valtamerelle asti.

Uutuusesitys Maailman meri on kuljeksiva esitys ihmisistä ja muista merestä elävistä. Se kertoo siitä, kuinka merta pitkin kulkee kaikki. Se on laulu kadonneista kaloista ja viimeisestä lautasta. Se on tarina muutoksesta luissamme.

Ohjaus ja dramaturgia: Anni Mikkelsson Esiintyjät: Ella Mettänen, Hannes Mikkelsson, Jaakko Ohtonen ja Jussi-Pekka Parviainen

Esitykset Röölässä: ke 5.7. (Röölän ensi-ilta) / pe 7.7. / su 9.7. / ke 19.7. / to 20.7. / pe 21.7. / la 22.7. klo 15 ja klo 19 / su 23.7. Esitykset klo 19, jos ei muuten mainita.

Liput tulevat myyntiin 2.5. verkkokauppaamme osoitteeseen www.meriteatteri.fi 

Maailman meren lisäksi Röölän satamaan rantautuvat myös: KAPTEENI AALTO JA VILLI SILLI – koko perheen meriseikkailu Röölän satamassa täräjää taas, kun Kapteeni Aallon kalareissu ei sujukaan suunnitelmien mukaan hänen kohdattuaan Villi Sillin.

Viime kesänä ensi-iltansa saanut meriseikkailu palaa ilahduttamaan saariston pikkuväkeä! Kuka on maakrapu, kuka on kapu, syödäkö silli vai pelkkä tilli?

Hyppää kapteenin paattiin, jos uskallat!

Ohjaus ja käsikirjoitus: Ella Mettänen ja Hannes Mikkelsson

Esitykset Röölässä: su 9.7. klo 15 / ti 11.7. klo 18 / ke 12.7. klo 18 / to 13.7. klo 18 / su 23.7. klo 15.

Liput tulevat myyntiin 2.5. verkkokauppaamme osoitteeseen www.meriteatteri.fi

Tapahtuma-aika: 
heinäkii 2017